SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamn Football Club
⭐️ Fotboll Respekt Glädje Gemenskap Utveckling Utbildning ⭐️
Välkommen till P2011 vit

Träningstider

Måndagar:  18:30 - 20:00   Limhamns IP

Tisdagar:    18:00 - 19:45    Limhamns IP 

Torsdagar:  18:00 - 19:45    Limhamns IP

Fredagar:    17:00 - 18:15.    Limhamns IP

 

 

Vi tränar 3-4 pass per vecka under hela året och spelar matcher på svår nivå.

 

⭐️ FOTBOLL RESPEKT GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING UTBILDNING ⭐️

 

Vårt motto i laget är: Kvalitet på Träning, Mycket Inspiration, Glädje genom Upplevelser och Lagdynamik

 

 

Vill du provträna med oss vänligen kontakta Klubbchef Kenny Probert.

 

Kontakt

Namn: Kenny Probert

Email: Kenny.probert@limhamnfc.se

Mobil: 072-309 95 82

 

 

P2011 Vit: Stark insats på hemmaplan
2024-04-19 21:28

På fredagskvällen spelade 2011 vit sin andra seriematch och denna gången på hemmaplan mot alltid skickliga BK Olympic. 

 

Det dröjde endast två minuter innan LFC spräckte nollan när Andre kom runt på kanten och serverade Leon som stötte in 1-0. Resultatet stod sig halvleken ut även om LFC skapade en hel del farliga situationer men skärpan i den sista delen saknades.

 

I andra halvlek hade vi pratat om en del detaljer och killarna går ut och levererar en ännu bättre halvlek och gör både 2(Hannes), 3(Viggo) och 4-0(Leon). Även om Olympic spelade snyggt så hade LFC kontroll på matchen och Valentin som vikarierade i mål på ett utomordentligt sett tog hand om de får chanser BK Olympic hade. 

 

I tredje halvlek gör LFC ytterligare två mål genom Theo och Viggo. BK Olympic kunde i slutminuter snygga till siffrorna till slutresultatet 6-2. 

 

Ytterligare en stark insats av hela laget och vi laddar nu inför nästa helg när vi välkomnar Trelleborgs FF ⚽️🖤

P2011 Vit: Hatten av i seriepremiären
2024-04-13 16:33

Hatten av för P2011 vit när man tog en stabil 5-0 seger i seriepremiären i A serien på bortaplan mot LB07.

 

Det dröjde bara 3 min förrän Viggo gjorde 1-0 och innan första halvleken var slut utökade Viggo till både 2 och 3-0. 

 

I andra och tredje halvlek gör vi ett mål vardera genom Viggo och Hannes och slutresultatet skrevs till 5-0. Vi kontrollerade matchen bra och Elton hade inte mycket att göra men stod för ett fint spel med fötterna. 

 

Vi måste idag även lyfta fram Benjamin född 2013 som gjorde sin första match med laget och alltså två år yngre än motståndaren göra det så bra är helt fantastiskt att se! 

 

Killarna följer gameplanen fullt ut även om det kanske inte är den fotbollen vi vill spela på lång sikt. Men vi började seriespelet på bästa sett med en hållen nolla bakåt och fem mål framåt. 

 

Ny träningsvecka och sen laddar vi för hemmapremiären mot BK Olympic 🖤⚽️

P2011 vit: Vidare till Kvartsfinal efter dominant insats
2024-03-31 10:50

Sista gruppspelsmatchen skulle visa sig vara en ren gruppfinal när både vi och Tofta GIF stod på 6 poäng var. Förutsättningarna var att inte förlora för att ta sig vidare till Kvartsfinalen. 

 

LFC tog tag i taktpinnen och växte för varje minut som gick i den första halvleken. Det dröjde till den 18:e minuten innan matchens första mål kom och det till LFC en fin hörna slagen av Viggo som touchade motståndaren in i mål. 2-0 kom precis innan halvleken var slut genom Hannes efter ett fint förarbete av Andre. 

 

I Andra halvlek kontrollerade LFC matchen och Masih slog till med ett äkta Hattrick på bara 7 minuter. 

 

Vi vinner komfortabelt gruppfinalen med 5-0 men det var bud på ännu fler mål från LFCs sida i denna dominanta insats. 

 

Nu väntar Kvartsfinal på Heden 2 lite senare i eftermiddag 🖤⚽️

P2011 Vit: Future cup är igång
2024-03-30 19:59

P2011 vit sparkade igång Future cup med en 6-1 vinst. Första halvlek var fortfarande nattmössan halvt på men i andra halvlek kom vi igång ordentligt och dominerade stort i bollinnehavet. 

 

Andra matchen spelades mot allsvenska Djurgårdens IF. I första halvlek skapade vi en del målchanser men skärpan var inte riktigt där. Istället kunde Djurgården göra 1-0 på ett skott från distans. 

 

I andra halvlek kom LFC ut som ett helt nytt lag och tog över matchen med fart och frenesi. Theo tåfisade in 1-1 och Viggo sköt in 2-1 från en svår vinkel. I slutet av matchen stötte även Andre in 3-1 vilket också blev slutresultatet.

 

Imorgon väntar gruppfinal mot Tofta GIF 🖤⚽️

P2011 vit: Spelmässigt fin match
2024-03-24 16:36

P2011 vit hade match mot Kulladals FF i en sista träningsmatch innan laget åker till Göteborg för att delta i Future cup. 

 

LFC började bäst och skapade en del målchanser men skärpan var inte riktigt där. Istället kunde Kulladal ta ledningen lite turligt med 2-0.

 

Resultatmässigt fick vi jobba i en uppförsbacke men spelmässigt gjorde vi det bra. I andra halvlek tog vi över spelet än mer och Kulladal fick rikta in sig på kontringar. Efter ett stort spelövertag på den Offensiva planhalva fick vi också utdelning två gånger om när först Viggo snyggt satte bollen i nät och sedan var det Hannes som kvitterade på ett elegant vis.

 

I tredje halvleken kunde Kulladal ännu en gång ta ledningen när man petade in en boll efter en hörna. LFC växlade upp och Younes bröt sig igenom och placerade fint in bollen till 3-3 innan Viggo kunde vinkla in 4-3 på ett fint inspel av Andre. 

 

Slutresultatet skrevs till 4-3 men vi lämnar matchen med mersmak och stort spelövertag och är nu extremt taggade för en ny spännanse träningsvecka som sedan avslutas med fyra dagar i Göteborg & Future cup. 🖤⚽️

 
Facebook
Sponsorer