SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamn Football Club
⭐️ Fotboll Respekt Glädje Gemenskap Utveckling Utbildning ⭐️
A-Lag
Välkommen till A-Laget

Träningstider

Måndagar: 19:45 - 21:30 

Onsdagar: 19:45 - 21:30

 

Huvudtränare: Kenny Probert 

Assisterande: Irfan Tresnjic 

Målvaktstränare: Masoud Ravasi 

Lagledare: Edvard Gottfridsson 

 

Vill du provträna med oss vänligen kontakta Kenny Probert

 

Kontakt

Namn: Kenny Probert

Email: Kenny.probert@limhamnfc.se

Mobil: 072-309 95 82

A-Laget: Inspirerande laginsats
2024-02-17 16:54

Efter 15 timmars återhämtning från fredagens match så var A-laget igång igen på lördagsförmiddagen när man tog resan till Anderslövs IP för match mot Klagstorps IF. 

 

LFC spelade fint och kombinerade sig till mängder av målchanser. Bakåt såg det stabilt ut så Klagstorp allt som ofta satsade på långa bollar och kontringar. 

 

Idag måste vi lyfta fram laginsatsen & löpviljan något extra. Killarna följde gameplanen till punkt och pricka och visade att man är redo för DM som drar igång om två veckor. 

 

Slutresultatet skrevs till en 6-1 vinst för LFC efter hela fem mål av Al Alsalim & ett mål av Rei Hoxhalli ⚽️🖤

A-Lag: Äntligen! Hårt jobb lönar sig
2024-02-16 22:43

Med en snittålder på 17 år så tog LFC på fredagskvällen en fin seger mot seriekonkurenten FF Atletiko i strålkastarna på Limhamns IP. 

 

Det var ett ungt LFC som trillade boll på ett fint sett men Atletiko skulle ta ledningen på en frispark. Ingen panik i LFC som fortsatte spela sitt spel och det dröjde inte länge innan man vänt på steken till 2-1 genom Ali Alsalim gånger två. 

 

I andra halvleken släppte LFC fram ett par debutanter som stod för fina insatser och spelet fortsatte som i första halvleken. 3-1 genom Ali Sheikh men Atletiko reducerade orättvist till 3-2 innan Hassan Khalaf fastställde slutresultatet till 4-2. ⚽️🖤

 
Facebook
Sponsorer