SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamn Football Club
⭐️ Fotboll Respekt Glädje Gemenskap Utveckling Utbildning ⭐️
Välkommen till Limhamn Football Club

Vilka är vi?

 

- Limhamn FC är en fotbollsförening i Malmö som startades i augusti 2019. Vår uttalade ambition är att ”ge så många som möjligt möjlighet att spela fotboll, så länge som möjligt”.

 

LFC strävar efter att ge barnen och ungdomarna en trygg och bra mötesplats i vardagen där de får bättre förutsättningar till att sköta skolarbete, umgås och koppla av. De får chansen till att komma in i en positiv gemenskap, där även vuxna förebilder ingår.

 

Vi har växt otroligt mycket på kort tid och är idag över 350 medlemmar. Vi fortsätter växa i snabb takt för varje vecka som går, då den positiva upplevelsen om klubben sprids vidare som löpande eld och det är vi tacksamma för.

 

Vår träningsfilosofi

Att spela fotboll i Limhamn Football Club ska både vara kul och långsiktigt utvecklande. Varje tränings- och matchtillfälle i Limhamn Football Club ska hålla en hög nivå som ger barnen förutsättningar att utvecklas i sin egen takt och en förberedelse för avancerad fotbollsträning i högre ålder.


Några barn drömmer om att bli professionella fotbollsspelare, andra spelar fotboll för att det just nu är det roligaste som finns, alla barn som vill ska få vara med och spela fotboll hos oss.

Om klubben
 
 
Facebook
Sponsorer